GASTRONOMIA
Receptes culinàrias de l'antiguitat clàssica:
Salsa Garos
Ingredients:
· Aigua y sal
· Salmueran de peix
· ramet d'orenga fresc
· llimona,
· vermells d’ou cuits
· tàperes i espècies ( comí , gingebre,
coriandre, etc)
Preparació:
2- Posar en una olla: 3 litres de salmorra, 1 kg de peix i un ramet d'orenga fresc.
3- Portar a ebullició i coure a foc molt lent fins que el peix comenci a desfer.
4- Filtrar dues o tres vegades utilitzant una gasa, fins que estigui totalment net. [Tingueu en compte que durant l'ebullició disminueix el volum i la sal, de manera que el volum un cop filtrat hauria de ser de 2 el una mica més]
5- Aquest pas no és necessari: A la recepta de la Geopónica se li afegeix defritum (most bullit fins a reduir a la meitat o un terç del seu volum), de manera que, si es vol, es pot afegir vi Marsala
No hay comentarios:
Publicar un comentario