GASTRONOMIA
Receptes culinàries de l'antiguitat clàssica:
· 4 cullerades de avellanes picades
· 4 cullerades de azúcar
· 2 cullerades de iogur natural
· 2 cullerades de pases de Corinto
· 8 gerds
· Nata a mig montar
· suc de taronja
· Aigua
· Groselles
Preparació:
· Preescalfa el forn a 180 º durant deu minuts,
· Posa a macerar les panses al Porto calent,
· Part les avellanes i les nous a trossets (es pot picar al morter),
· Talla la part superior de les manzas i treu-ne el cor, amb un estri especial per això, o amb un ganivet, amb compte de no arribar fins al final de la poma,
· Barreja la llet condensada amb les nous, les avellanes, les panses i el Porto i omple les pomes,
· Col · loca en una font i cou al forn durant 40 minuts. '
Serveix tèbies.
· Col · loca en una font i cou al forn durant 40 minuts. '
Serveix tèbies.
CURIOSITATS:
És ric en fibra, millora el sistema immunològic, i aporta energia, entre d'altres. Tant les pomes com els fruits secs, prevenen l'aparició de malalties cardiovasculars, i ajuden a reduir el colesterol "dolent" ia augmentar el colesterol "bo".
No hay comentarios:
Publicar un comentario